OVER ONS

MEAT DE BARBECUE GASTEN

Lang voordat de hippe barbecuegolf de wereld veroverde, toen de standaard nog niet verder reikte dan satéstokjes, worstjes en speklappen, waren Marcel en Patrick al volop aan het experimenteren. Gewapend met de beperkte middelen van toen, gooiden ze de lekkerste dingen op de grill, nog voordat het cool was.

Marcel en Patrick werden steevast uitgenodigd voor vrijwel ieder feest. Want ja, die twee barbecuegasten moesten natuurlijk achter de grill staan. Hun passie verspreidde zich als een lopend vuurtje en al snel werden Marcel en Patrick bekend bij vrienden van vrienden, maakten ze vrienden van onbekenden en waren zelfs bedrijven niet meer veilig voor hun culinaire charmes.

CULINAIR AVONTUUR

De jaren vlogen voorbij en met hen veranderden ook de gerechten die uit de barbecues en smokers rolden. Wat ooit begon als een eenvoudige hobby is uitgegroeid tot een serieus culinair avontuur. Marcel en Patrick hebben van hun passie hun werk gemaakt en hun gerechten zijn van absolute topkwaliteit.

En dan die naam: “Barbecue Gasten.” Trots dragen ze de titel die het publiek hen door de jaren heen heeft gegeven. Het is niet zomaar een naam; het is het label van hun bloeiende onderneming, gedragen met een flinke dosis humor en een smaakvolle portie trots.

Social media