GRILLMASTERS EN LIVE COOKING OP LOACTIE

INDRUKWEKKENDE ERVARING

Dit is niet zomaar een BBQ; het draait allemaal om de beleving van jou en je gasten. Onze enthousiaste grillmasters voegen graag een extra dimensie toe door ter plekke de meest verrukkelijke gerechten te bereiden. 

Onze grillmasters nemen een indrukwekkende verzameling professionele barbecues, smokers, werktafels en de complete benodigde uitrusting mee om van jouw evenement een smaakvol succes te maken. De smeulende kolen, het vuur van onze smokers en de heerlijke geuren die de lucht vullen creëren al snel een sfeer die de zintuigen zullen prikkelen.

WIJ REGELEN HET ALLEMAAL

Laat Barbecue Gasten de zintuigen betoveren en jouw gasten verbazen. Kies voor een unieke en authentieke ervaring en creëer smaakvolle herinneringen. Wij brengen niet alleen onze barbecues mee, maar ook een vleugje passie en professionaliteit om van uw evenement een waar culinair spektakel te maken. 

En maak je geen zorgen over het opruimen van de rommel achteraf. Barbecue Gasten regelt het allemaal, zodat jij je volledig kunt concentreren op je gasten en volop kunt genieten van je feest en van heerlijke grillcreaties.
Wij bieden een op maat gemaakte BBQ-beleving die perfect aansluit op de specifieke wensen en behoeften voor jouw evenement. Samen met jou stellen we een menu samen dat past bij jouw stijl, budget en gastenlijst.

Social media